Nederlandse Loterij app: zo kun je mobiel spelen

De Nederlandse Loterij app is erg handig voor spelers die onderweg willen gokken op hun favoriete loterijspellen. In deze review gaan we na of deze app hoog scoort op verschillende vlakken zoals het aanbod, de installatie, bonussen en meer.

Hoe download je de Nederlandse Loterij app

De Nederlandse Loterij mobiel beschikt over verschillende mobiele apps die gedownload kunnen worden op toestellen van iOS en Android. Zo kun je op elk moment spelen op het volledige aanbod.

Zo download je de app op Android:

 • Ga naar de Google Play Store.
 • Download de Lite versie van de app.
 • Meld je aan via de app.
 • Stort geld op je account en begin te spelen.

De Google Play Store biedt geen loterij apps aan, maar wel een Lite-versie. Deze versie biedt echter niet het volledige aanbod. Volg de stappen hieronder als je de volledige versie wil downloaden:

 • Installeer het APK-bestand op de website van de Nederlandse Loterij mobiel.
 • Selecteer ‘installeren vanuit onbekende bron toestaan’.
 • De volledige Loterij app staat nu op je toestel.
 • Registreer je via de app en stort geld op je account. Als je dat wilt kan je ook een Nederlandse Loterij promotiecode gebruiken.
 • Geniet van het volledige aanbod.

Zo download je de app op iOS:

 • Ga naar de Apple App Store.
 • Download daar de Nederlandse Loterij app.
 • Open de Nederlandse Loterij mobiele app en registreer je.
 • Maak geld over op je account en begin te spelen.

Staatsloterij app

De Staatsloterij app is ideaal voor mensen die regelmatig deelnemen aan de trekking. Via deze app kun je loten kopen, geld storten, de trekkingen bekijken en zien of je gewonnen hebt. Het is bovendien ook mogelijk om de barcode te scannen van het lot dat je in de winkel hebt gekocht.

Toto app

De Toto app is de meest geschikte app voor fans van sportweddenschappen. Via de app krijg je toegang tot verschillende sporten, wedopties en promoties. Je kunt een eigen account aanmaken via de app. Je vindt er een brede waaier aan verschillende sporten zoals voetbal, tennis en darts.

Lotto app

Via de Lotto app kun je op elk moment de Lotto Jackpot raadplegen. Daarnaast kun je ook zien wanneer de eerstvolgende trekking plaatsvindt. Je kunt loten kopen via de Lotto app en kijken of je gewonnen hebt en je kunt eveneens je fysieke loten scannen.

Eurojackpot app

Spelers die aan de Eurojackpot willen deelnemen kunnen de gelijknamige app downloaden. Dankzij de app kun je de uitslagen checken en deelnemen aan de eerstvolgende trekking. De Eurojackpot app heeft ook een barcode scanner en je kunt veilig inloggen met je pincode, Face-ID of vingerafdruk.

Lucky Day app

De Lucky Day app is een app waarop je kan krassen en verschillende lotto- en loterijspellen kan spelen. Deze spellen kunnen je mooie prijzen en beloningen opleveren. Via de app heb je altijd toegang tot jouw loten en kun je meteen de uitslag zien. Het is ook heel eenvoudig om via de Lucky Day app loten te kopen en een barcode te scannen.

Systeemvereisten/comptabiliteit

Als je de Nederlandse Loterij app wilt downloaden op je toestel moet je rekening houden met enkele systeemvereisten. Gebruikers van een Android toestel kunnen de app enkel installeren op versie Android 5.0 of hoger. De Nederlandse Loterij mobiel is niet compatibel met oudere toestellen.

Gebruikers van iPhone kunnen de Nederlandse Loterij app downloaden op iOS 11 of hoger. De app kan geïnstalleerd worden op iPhone en iPod Touch, maar niet op iPad.

Beschikbare bonussen en hoe die te verkrijgen

Welkomstbonussen zijn de meest populaire manier voor een online casino om nieuwe spelers te verwelkomen. Of de Nederlandse Loterij mobiel ook bonussen voor loterijspellen gaat aanbieden is nog niet zeker. Toto, de sportafdeling, binnen de Nederlandse Loterij biedt wel regelmatig freebets en andere bonussen aan.

Stortingsbonus

Een stortingsbonus of matchbonus is een welkomstbonus in de vorm van bonusgeld. Bij je eerste storting krijg je gratis extra bonusgeld. In de meeste gevallen wordt je eerste storting met 100% vermeerderd. Dit betekent dat je dubbel zoveel geld hebt om mee te spelen.

Freebets

Freebets zijn een populaire welkomstbonus voor nieuwe spelers van Toto. Als je op sport gaat gokken en je doet een eerste storting op je account, krijg je freebets of gratis weddenschappen. Deze kun je dan gebruiken op het sportaanbod.

Combiboost

Vaak kun je in de sportafdeling ook genieten van een Combiboost. Dit houdt in dat je bijvoorbeeld 20% meer op je weddenschap kunt winnen. Vaak geldt deze bonus op een bepaalde selectie van sportweddenschappen. Op deze sporten kun je dan extra veel winst scoren.

Acties, diensten en beschikbare opties

Gebruikers die de Nederlandse Loterij app downloaden kunnen genieten van verschillende voordelen. Via de Lotto app krijg je snel toegang tot het volledige aanbod van de Nederlandse Loterij. Elke afdeling heeft bovendien een aparte app die je kunt downloaden op eender welk toestel.

De verschillende functies geven je de mogelijkheid om snel geld te storten en op te nemen via de app. Je kunt bovendien statistieken en resultaten zien en snel en efficiënt een weddenschap plaatsen. Ook krijg je toegang tot alle bonussen en promoties via de mobiele Lotto app.

Hoe speel je op je mobiel?

Het is heel eenvoudig om te spelen op je mobiel. Je hoeft slechts enkele stappen te volgen en je bent klaar om in te zetten:

 • Download de Nederlandse Loterij app op je toestel.
 • Open een account via de Lotto app.
 • Bevestig je inschrijving en doe een eerste storting.
 • Claim je bonus en zet in op het aanbod.

Hoe speel je spellen op je mobiel?

Eenmaal je geregistreerd bent en beschikt over een positief speelsaldo, kun je je inzetten gaan plaatsen. Neem een kijkje in het aanbod van de staatsloterij app en selecteer een loterijtrekking waaraan je wilt deelnemen. Nu hoef je enkel het bedrag in te vullen dat je wilt inzetten. Na afloop van de trekking weet je of je gewonnen hebt of niet en word je al dan niet uitbetaald.

Hoe doe je een storting?

Je kunt eenvoudig geld storten door in te loggen op je account en naar de kassa te gaan. Hier kun je een betaalmethode selecteren en een bedrag invullen. Vervolgens kun je de verdere stappen volgen om je betaling te bevestigen. In de meeste gevallen is het geld meteen beschikbaar op je speelrekening.

Hoe krijg je een uitbetaling?

Via je account kun je een uitbetaling van je winsten aanvragen. Hier geef je duidelijk aan hoeveel geld je wilt opnemen. Houd hierbij rekening met het minimum bedrag dat je kunt opnemen. Als het de eerste keer is dat je geld opneemt, ga je waarschijnlijk eerst een verificatieproces moeten doorlopen. Zodra je geldopname is goedgekeurd, wordt het geld overgemaakt op je bankrekening.

Hoe contacteer je de klantenservice?

Je kunt de klantenservice gemakkelijk contacteren via de Nederlandse Loterij app. Dit kun je doen via de live chat-functie. Hier kun je meteen je vragen stellen en een operator zal je onmiddellijk een antwoord geven. Een andere optie is het sturen van een mailtje.

Onze mening over de Nederlandse Loterij app

De Nederlandse Lotto app is een heel praktische app waarmee je snel en gemakkelijk kunt inzetten op de verschillende loterijspellen. Je kunt snel geld storten en opnemen en je kunt vlot navigeren. Alle functies zijn duidelijk zichtbaar. Je krijgt overzichten te zien van de resultaten in de staatsloterij app, evenals de trekkingen en je weet meteen of je gewonnen hebt. Bovendien kun je de app downloaden op je Android- of iOS-apparaat.

F.A.Q.

Hoe kun je de Nederlandse Loterij app downloaden?

Dit kun je doen via de Google Play Store en de Apple Store.

Is de staatsloterij app compatibel met elk toestel?

De app is compatibel met toestellen van Android en iOS. Zorg er wel voor dat je systeem up to date is.

Hoe kan ik geld storten via de Lotto app?

Dit kun je doen door je eerst te registreren en vervolgens in te loggen op je account. Daar vind je het kassa-gedeelte.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie