Nederlandse Loterij: hoe speel je online?

De Nederlandse Loterij online heeft een groot aanbod met diverse loterijspellen. Denk maar aan Lotto, de Nederlandse Staatsloterij en Eurojackpot. Daarnaast kun je op de site ook op sporten wedden onder de noemer ‘Toto’ en kunnen spelers zich ook laten gaan op de vele online krasloten Nederlandse Loterij.

Nederlandse Loterij welkomstbonussen

Welkomstbonussen zijn een belangrijke reden om je al dan niet aan te sluiten bij een operator. Een welkomstbonus biedt je namelijk een bepaald voordeel zoals bonusgeld, een Nederlandse Loterij kortingscode en free bets. Nederlandse Loterij actie biedt ook een welkomstbonus aan. Hieronder geven we je daarover meer uitleg. Op deze pagina vind je meer over de Nederlandse Loterij promotiecode.

Cashback

Een cashback is een goed voorbeeld van een welkomstbonus. Nieuwe klanten kunnen genieten van een cashback van bijvoorbeeld 10% of 20%. Bij een verliezende weddenschap, kunnen ze dan achteraf een deel van hun inzet terugbetaald krijgen. Vaak wordt er een Nederlandse Loterij kortingscode aangeboden om de cashback te claimen.

3de lot gratis

Nederlandse Loterij online focust zich vooral op online loterijspellen. Een interessante Nederlandse Loterij kortingscode is een 3de lot gratis. Dit betekent dat als je twee loten aankoopt, je het derde lot gratis krijgt. Dit is een fijne manier om als nieuwe klant het aanbod te ontdekken.

10% korting

Een Nederlandse Loterij kortingscode krijgen is natuurlijk ook altijd leuk. Zo kunnen nieuwe klanten 10% korting krijgen op hun eerste online aankoop. Dit geeft hen meteen een goede reden om zich aan te sluiten en in te zetten.

Free bets

Free bets zijn gratis weddenschappen die je als welkomstbonus kunt krijgen. De free bets kun je gebruiken om in te zetten op bepaalde sporten zoals voetbal of tennis. Deze welkomstbonus geeft je de kans om zonder risico je eerste weddenschappen te plaatsen.

Nederlandse Loterij spelaanbod

Nederlandse Loterij online biedt een brede waaier aan loterijspellen, krasloten Nederlandse Loterij en sportweddenschappen. Zo kan elke klant er gemakkelijk zijn gading vinden. Hieronder geven we meer uitleg bij de verschillende opties die je hebt op de website.

Eurojackpot

Eurojackpot is een populair loterijspel waarvan de trekking elke vrijdag gehouden wordt. Je kunt elke week kans maken op miljoenen euro’s door de juiste nummers te voorspellen. Je kan al deelnemen voor € 2 per lot. Je kunt zelf het aantal loten kiezen. Deze kun je online aankopen.

Krasloten Nederlandse Loterij

Bij de Nederlandse Loterij online kun je verschillende krasloten Nederlandse Loterij kopen en zelfs kraspakketten. De prijzen liggen minder hoog dan die van de loterijspellen, maar je kunt er ook tienduizenden euro’s mee winnen. Kies zelf je krasloten Nederlandse Loterij en naarmate je meer betaalt, kun je ook kans maken op een hogere prijs.

Nederlandse Staatsloterij

De Nederlandse Staatsloterij is net zoals de Eurojackpot een loterijspel waaraan je ook online kunt deelnemen. De prijzenpot is minder groot dan die van Eurojackpot, maar je kunt er nog steeds miljoenen euro’s mee winnen. Online kun je de trekkingsuitslag bekijken en hoeveel er momenteel in de prijzenpot zit.

Lucky Day

Wil je elke dag deelnemen aan een online loterij? Dan is Lucky Day een uitstekende optie. Dit loterijspel heeft elke dag een trekking. De uitslag wordt elke dag om 19:00 uur bekend gemaakt. Meespelen kan al vanaf € 1,5. Dit maakt het meteen ook een van de goedkoopste loterijspellen om aan deel te nemen.

Toto

Toto is de sportafdeling van de Nederlandse Loterij online. Hier kun je op diverse sporten weddenschappen plaatsen. Van voetbal tot darts en tennis. Je kunt hier alle grote competities op de voet volgen terwijl je een gokje waagt. Toto is op dit moment de enige legale bookmaker in Nederland.

Lotto

Een ander loterijspel op de Nederlandse Loterij actie is Lotto. De jackpot van Lotto bedraagt altijd minimaal € 2,5 miljoen en een online lot kun je al aankopen vanaf € 2. Elke zaterdag krijg je een nieuwe kans om je voorspelling te maken. Je kiest zelf hoeveel loten je aankoopt.

Eurojackpot live op Nederlandse Loterij actie

De Eurojackpot live wordt georganiseerd door de Nederlandse Loterij actie. Deelnemers kunnen eerst 5 getallen selecteren uit een pool van 1 tot en met 50 getallen. Vervolgens kunnen ze nog twee bonusgetallen kiezen uit een pool van 1 tot en met 10 getallen. Wanneer je bij de trekking alle getallen goed hebt, win je de jackpot.

Meespelen kan vanaf € 2. Je moet dan op voorhand je lot kopen. De jackpot bedraagt altijd minimaal € 10 miljoen en kan oplopen tot maar liefst € 90 miljoen. De trekking gaat elke vrijdagavond live door om 19:00 uur vanuit Helsinki. De uitslag wordt om 22:00 uur bekend gemaakt.

Dit betekent dat je de Eurojackpot live kunt meevolgen op je scherm. Dit maakt het natuurlijk extra spannend. Elke week strijden er 18 Europese landen mee. Vandaar dat de prijzenpot zo hoog kan oplopen.

Nederlandse Loterij mobiele app

De Nederlandse Loterij actie beschikt over een mobiele app. Het voordeel is dat je op die manier ook onderweg kunt meespelen met de verschillende loterijspellen. Het volledige aanbod van de Nederlandse Staatsloterij is beschikbaar via de Nederlandse Loterij app. Je kunt de Nederlandse Loterij app gemakkelijk downloaden op je apparaat van Android of iOS.

Eenmaal de Nederlandse Loterij app geïnstalleerd is op je toestel, kun je je registreren en genieten van het complete aanbod. Waar je ook bent, kun je de trekkingen in de gaten houden, de uitslagen checken en een lot kopen. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de Nederlandse Loterij app.

Nederlandse Loterij betaalopties

Wil je geld storten of opnemen bij de Nederlandse Loterij online? Dan kun je dit doen op verschillende manieren:

  • iDEAL/iDIN
  • Visa, Mastercard
  • Bankoverschrijving

Nederlandse Loterij klantenservice

Gebruikers die vragen of problemen hebben, kunnen in contact komen met de klantenservice. Dit kan eenvoudig online via de live chat of door het sturen van een e-mail. Je kunt ook telefonisch contact opnemen of een bericht sturen via Twitter en Messenger.

Op de website staan ook verschillende FAQ’s. Hier worden verschillende algemene vragen beantwoord. Of je nu vragen hebt over de Nederlandse Staatsloterij, Lotto of Lucky Days, je krijgt snel een antwoord.

Nederlandse Loterij review: onze mening

De Nederlandse Loterij online is een uitstekend platform. Het is perfect voor mensen die geregeld willen inzetten op de vele loterijspellen en krasloten Nederlandse Loterij, evenals het sportaanbod. Het aanbod is erg uitgebreid en volledig aangepast aan mobiele spelers. Je kunt dus snel en eenvoudig een gokje wagen via je tablet of smartphone.

Storten en geld opnemen kan via iDEAL en andere veilige betaalmethoden. In geval van problemen kun je bovendien snel contact opnemen met de klantenservice via verschillende kanalen. Je wordt eigenlijk meteen geholpen. Over het algemeen scoort de Nederlandse Loterij online bijzonder goed op al onze criteria.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie